Laadukasta turskapyreetä, kananmunaa ja lempeän puhtaita makuja kunnioittava maustaminen.
Ainesosaluettelo
Turska* (KALA) (Gadus morhua) 58 %, KANANMUNAN VALKUAINEN, rapsiöljy, muunnettu maissitärkkelys, KANANMUNAN KELTUAINEN, KANANMUNANKELTUAISJAUHE, KALALIEMI (KALAJAUHE, suola, maissitärkkelys, sipulijauhe, auringonkujjaöljy, laakerinlehti, mustapippuri), suola.Lue lisää
Laadukasta turskapyreetä, kananmunaa ja lempeän puhtaita makuja kunnioittava maustaminen.
Ainesosaluettelo
Turska* (KALA) (Gadus morhua) 58 %, KANANMUNAN VALKUAINEN, rapsiöljy, muunnettu maissitärkkelys, KANANMUNAN KELTUAINEN, KANANMUNANKELTUAISJAUHE, KALALIEMI (KALAJAUHE, suola, maissitärkkelys, sipulijauhe, auringonkujjaöljy, laakerinlehti, mustapippuri), suola. *Pyydetty koillis-Atlantilta
Allergeenit
Sisältää: Muna, Kala
Käyttö-/valmistusohje
Laita jäiset timbaalit GN-vuokaan, jonka pohjalla on vettä/lientä (n.1 dl 1/1 GN). Voitele timbaalit ruokaöljyllä tai rasvalla ennen lämmitystä. Kuumenna kannen alla 70°C sisälämpötilaan. Esilämmitä uuni. Lämmitä 100 %:n höyryssä 100 °C:ssa n. 8 min. Mikroaaltouuni (750 W) 160 g noin 3-4 minuuttia VOIDAAN TARJOILLA MYÖS KYLMÄNÄ: Sulata jääkaapissa. Säilytys kylmässä max 8°C ja tarjoile 6 tunnin kuluessa. Mikroaaltouuni (750 W) 160 g, noin 3-4 minuuttia.