Lohi- ja alaskanseitipyreetä, kananmunaa ja mausteita - hieno yhdistelmä ja yksinkertaisesti hyvää!
Ainesosaluettelo
Kala (LOHI* (Salmo salar) 38 %, ALASKANSEITI** (Theragra chalcogramma) 18 %), KANANMUNAN valkuainen, KANANMUNAN keltuainen, rapsiöljy, muunnettu maissitärkkelys, tomaattipyree, Lue lisää
Lohi- ja alaskanseitipyreetä, kananmunaa ja mausteita - hieno yhdistelmä ja yksinkertaisesti hyvää!
Ainesosaluettelo
Kala (LOHI* (Salmo salar) 38 %, ALASKANSEITI** (Theragra chalcogramma) 18 %), KANANMUNAN valkuainen, KANANMUNAN keltuainen, rapsiöljy, muunnettu maissitärkkelys, tomaattipyree, kalajauhe (KALAJAUHE, suola, maissitärkkelys, sipulijauhe, auringonkukkaöljy, laakerinlehti, mustapippuri), suola. *Viljelty Färsaarilla/Norjassa/Skotlannissa **Pyydetty Tyyneltämereltä
Allergeenit
Sisältää: Muna, Kala
Käyttö-/valmistusohje
Laita jäiset timbaalit GN-vuokaan, jonka pohjalla on vettä/lientä (n.1 dl 1/1 GN). Voitele timbaalit ruokaöljyllä tai rasvalla ennen lämmitystä. Kuumenna kannen alla 70°C sisälämpötilaan. Esilämmitä uuni. Lämmitä 100 %:n höyryssä 100 °C:ssa n. 15-17 min. Mikroaaltouuni (750 W) 160 g noin 4-5 minuuttia