Vastuullisesti kalaa herkullisessa ja tutussa muodossa! Apetit Särkikalapuikko on valmistettu Suomen vesistöistä vastuullisesti pyydetystä särkikalasta ja maustettu laktoosittomalla kermalla ja emmentaljuustolla. Rapea pinta on gluteenittomasta kikhernepaneerauksesta. Särkikalapuikko on laktoositon, gluteeniton ja soijaton.Lue lisää
Vastuullisesti kalaa herkullisessa ja tutussa muodossa! Apetit Särkikalapuikko on valmistettu Suomen vesistöistä vastuullisesti pyydetystä särkikalasta ja maustettu laktoosittomalla kermalla ja emmentaljuustolla. Rapea pinta on gluteenittomasta kikhernepaneerauksesta. Särkikalapuikko on laktoositon, gluteeniton ja soijaton.
Ainesosaluettelo
Suomen järvistä ja merialueelta pyydetty SÄRKIKALA (Rutilus rutilus) vaihtelevina osuuksina 55 %, rapsiöljy, suomalainen laktoositon kuohuKERMA, suomalainen peruna, gluteeniton paneeraus (riisijauho, kikhernejauho, maissitärkkelys, suola, dekstroosi), suomalainen emmentalJUUSTO, suomalainen perunahiutale, MUNANVALKUAISjauhe, hernekuitu, muunnettu maissitärkkelys, jodioitu suola, mustapippuri. Lisättyä suolaa 0,7 %. Kotimaisuusaste 83 %.
Allergeenit
Sisältää: Muna, Kala, Maito
Käyttö-/valmistusohje
Jäisenä tai kohmeisena GN-vuoassa. Yhdistelmäpaisto 170°C, 20-25 min. Arvot ovat uunikohtaisia.
Jäisenä tai kohmeisena GN-vuoassa. Yhdistelmäpaisto 170°C, 20-25 min. Arvot ovat uunikohtaisia.
Säilytysohje
PAKASTE: Säilytettävä -18 °C tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.