Herkullista kotimaista kalaa! Apetit Kotimainen Kahden kalan pyörykkä on valmistettu suomalaisesta viljellystä kirjolohesta sekä suomalaisesta nahattomasta silakkafileestä. Kahden kalan pyörykkä sopii myös lasten makuun ja sille on myönnetty Sydänmerkki.
Ainesosaluettelo
Viljelty suomalainen KIRJOLOHI (Oncorhynchus mykiss) 42 %, pyydetty suomalainen nahaton SILAKKAFILEE (Clupea harengus membras) 14 % FAO 27.III.d (Selkämeri), suomalainen peruna, vesi, suomalainen palsternakka, rapsiöljy, suomalainen perunahiutale, hernekuitu, sitruunamehu, sakeuttamisaineet (E461, E407a), persilja, jodioitu suola, mustapippuri, muskottipähkinä. Kalapitoisuus 56 %. Lisätty suolaa 0,8 %. Kotimaisuusaste 86 %.
Allergeenit
Sisältää: Kala
Käyttö-/valmistusohje
Jäisenä tai kohmeisena GN-vuoassa. Yhdistelmäpaisto 160°C, kosteus 30 %, 20-25 min. Arvot ovat uunikohtaisia.
Jäisenä tai kohmeisena GN-vuoassa. Yhdistelmäpaisto 160°C, kosteus 30 %, 20-25 min. Arvot ovat uunikohtaisia.
Säilytysohje
PAKASTE, tuote säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C tai kylmemmässä), ks. parasta ennen -merkintä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.