Rapean kullankeltaisen kuoren alla on lohesta ja seitistä valmistettu pehmeän makuinen kalapihvi. Makua antavat ranskankerma, ruohosipuli, tilli ja sitruuna.
Ainesosaluettelo
Viljelty norjalainen LOHI (Salmo salar) 47 %, vedellä turvotettu herneproteiini, SEITI (Pollachius virens) 9 %, Lue lisää
Rapean kullankeltaisen kuoren alla on lohesta ja seitistä valmistettu pehmeän makuinen kalapihvi. Makua antavat ranskankerma, ruohosipuli, tilli ja sitruuna.
Ainesosaluettelo
Viljelty norjalainen LOHI (Salmo salar) 47 %, vedellä turvotettu herneproteiini, SEITI (Pollachius virens) 9 %, pyydetty troolilla Koillis-Atlantilta FAO-alue 27, gluteeniton korppujauhe (riisijauho, kikhernejauho, maissitärkkelys, dekstroosi), rapsiöljy, laktoositon ranskankerma (KERMA, hapate), perunahiutale, sipuli, perunakuitu, ruohosipuli, sakeuttamisaineet (E461, E407a), tilli, jodioitu suola, sitruunamehutiiviste, mustapippuri. Lisättyä suolaa 0,7 %.
Allergeenit
Sisältää: Kala, Maito
Käyttö-/valmistusohje
Jäisenä tai kohmeisena GN-vuoassa limittäin. Kiertoilmapaisto 160°C, 20-25 min. Arvot ovat uunikohtaisia.
Jäisenä tai kohmeisena GN-vuoassa limittäin. Kiertoilmapaisto 160°C, 20-25 min. Arvot ovat uunikohtaisia.
Säilytysohje
PAKASTE, tuote säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C tai kylmemmässä), ks. parasta ennen -merkintä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.