Old El Paso tarjoaa gluteenittoman vaihtoehdon myös wrappeihin ja burritoksiin mieltyneille. Tässä isossa, läpimitaltaan 24cm tortillassa on sama patentoitu tekniikka ja ylivoimainen tuoteresepti kuin suositussa pienemmässä gluteenittomassa tortillassammekin. OEP gluteeniton tortilla ei maultaan Lue lisää
Old El Paso tarjoaa gluteenittoman vaihtoehdon myös wrappeihin ja burritoksiin mieltyneille. Tässä isossa, läpimitaltaan 24cm tortillassa on sama patentoitu tekniikka ja ylivoimainen tuoteresepti kuin suositussa pienemmässä gluteenittomassa tortillassammekin. OEP gluteeniton tortilla ei maultaan ja koostumukseltaan eroa normaalista vehnäversiosta
Ainesosaluettelo
Tapiokatarkkelys (53 %), vesi, valkoinen maissijauho (8 %), stabilointiaineet (glyseroli, ksantaanikumi), kvinoajauho (4 %), amaranttijauho, emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), suola.
Käyttö-/valmistusohje
Lämmitä tortillaleivät Mikrossa: Pistele pakkaukseen pieniä reikiä ja laita se mikroon. Lämmitä 30 sekuntia täydellä teholla. Uunissa: Ota leivät pakkauksesta ja erottele ne toisistaan. Kääri tortilalleivät folioon ja lämmitä 140 c:eessa n. 6-8 min.
Säilytysohje
Säilytetään kuivassa ja viileässä. Avattu pakkaus säilyy jääkaapissa noin 3 vrk. Voidaan pakastaa, sulatus ennen käyttöä.