Myllyn Paras Runebergin Torttu saa herkullisen makunsa muun muassa appelsiinimarmeladista ja mantelimurskasta. Tortun maun kruunaa makea vadelmasilmä ja se on leivottu laktoosittomalla voilla.
Ainesosaluettelo
VEHNÄJAUHO, sokeri, laktoositon VOI, vesi, KANANMUNA, vadelma, appelsiini Lue lisää
Myllyn Paras Runebergin Torttu saa herkullisen makunsa muun muassa appelsiinimarmeladista ja mantelimurskasta. Tortun maun kruunaa makea vadelmasilmä ja se on leivottu laktoosittomalla voilla.
Ainesosaluettelo
VEHNÄJAUHO, sokeri, laktoositon VOI, vesi, KANANMUNA, vadelma, appelsiini (mehu, kuori), MANTELIROUHE, glukoosisiirappi, muunnettu perunatärkkelys, nostatusaine (E503), kardemumma, sakeuttamisaineet (E440, E406, E410), säilöntäaine (E202), happamuudensäätöaine (E330), emulgointiaine (E471), suola, luontainen aromi (arraki), väri (E160a), jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa, hasselpähkinää, saksanpähkinää.
Allergeenit
Sisältää: Muna, Maito , Vehnä, Mantelit, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Pähkinät
Saattaa sisältää: Soijapavut, Hasselpähkinä, Saksanpähkinä
Käyttö-/valmistusohje
Sulata 1-2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä.