Myllyn Paras Spagetti valmistetaan 100 % durumvehnäjauhosta. Muotona perinteinen spagetti, joka on noin 26 cm pitkää ja noin 2 mm paksua. Sopii kaikkiin spagettiruokiin, esimerkiksi carbonaraan ja tomaattikastikkeen kanssa tarjoiltavaksi.
Ainesosaluettelo
DURUMVEHNÄJAUHO ja vesi.
Allergeenit
Sisältää: Lue lisää
Myllyn Paras Spagetti valmistetaan 100 % durumvehnäjauhosta. Muotona perinteinen spagetti, joka on noin 26 cm pitkää ja noin 2 mm paksua. Sopii kaikkiin spagettiruokiin, esimerkiksi carbonaraan ja tomaattikastikkeen kanssa tarjoiltavaksi.
Ainesosaluettelo
DURUMVEHNÄJAUHO ja vesi.
Allergeenit
Sisältää: Vehnä, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet
Saattaa sisältää: Muna
Käyttö-/valmistusohje
Perinteinen keitto-ohje: Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää suola ja spagetit. Sekoita kiehumisen alkuvaiheessa. Keitä 7-9 min. Valuta lävikössä. Jos käytät spagettia laatikoihin, paistoksiin tai lämminsäilytyksessä, lyhennä keittoaikaa hieman. Höyrykeiton ohje: Mittaa 1,5 kg spagettia, 0,5 dl (45 g) rypsiöljyä ja 1 rkl (15 g) suolaa GN 1/1-65mm-vuokaan. Juuri ennen kuin laitat vuoan 100 °C:een höyrystettyyn uuniin, lisää 3 litraa vettä ja sekoita. Höyrykeitä n. 20 minuuttia ja sekoita välillä kypsymisen aikana. Anna vetäytyä hetki ja kaada tarvittaessa ylimääräinen vesi pois ennen tarjoilua. Mikäli käytät lämpösäilytystä, kypsennä spagettia muutama minuutti vähemmän ja sekoita spagettia ennen kuin laitat sen lämpösäilytykseen. Huomioi, että spagetin rakenne ei kestä pitkää lämpösäilytystä.
Säilytysohje
Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta.