Myllyn Paras Neljän Viljan Hiutaleet valmistetaan rukiin-, vehnän-, kauran- ja ohranjyvistä, jotka esikypsytetään, leikataan ja litistetään hiutaleiksi. Ne sopivat puuroihin, leivontaan, mysleihin sekä sellaisenaan nautittavaksi esim. viilin tai jogurtin kanssa.
Ainesosaluettelo
täysjyväRUIS, -VEHNÄ, -KAURA ja -OHRA.Lue lisää
Myllyn Paras Neljän Viljan Hiutaleet valmistetaan rukiin-, vehnän-, kauran- ja ohranjyvistä, jotka esikypsytetään, leikataan ja litistetään hiutaleiksi. Ne sopivat puuroihin, leivontaan, mysleihin sekä sellaisenaan nautittavaksi esim. viilin tai jogurtin kanssa.
Ainesosaluettelo
täysjyväRUIS, -VEHNÄ, -KAURA ja -OHRA.
Allergeenit
Sisältää: Kaura, Ohra, Ruis, Vehnä, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet
Käyttö-/valmistusohje
1 litra vettä tai sokeroitua mehua. 4-5 dl Myllyn Paras Neljän Viljan Hiutaleita, (suolaa). Kuumenna neste kiehuvaksi. Lisää hiutaleet ja keitä n. 5 min. Anna hautua hetki kannen alla. Mausta halutessasi suolalla.
Säilytysohje
Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta.