Myllyn Paras Neljän Viljan Hiutaleet ovat nopeita ja vaivattomia valmistaa puuroksi. Neljän Viljan Hiutaleilla saadaan vaihtelua leivonnaisiin: sämpylöihin, leipiin, rieskoihin ja se sopii myös kotimysleihin ja jälkiruokiin.
Ainesosaluettelo
täysjyväRUIS, -VEHNÄ, -KAURA, -OHRA
Lue lisää
Myllyn Paras Neljän Viljan Hiutaleet ovat nopeita ja vaivattomia valmistaa puuroksi. Neljän Viljan Hiutaleilla saadaan vaihtelua leivonnaisiin: sämpylöihin, leipiin, rieskoihin ja se sopii myös kotimysleihin ja jälkiruokiin.
Ainesosaluettelo
täysjyväRUIS, -VEHNÄ, -KAURA, -OHRA
Allergeenit
Sisältää: Vehnä, Ruis, Ohra, Kaura, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet
Käyttö-/valmistusohje
Kiehauta 10 l vettä tai maitoa ja lisää 1,5 kg (4,5 l) hiutaleita. Anna puuron kypsyä n. 5 min. Höyrykeitto-ohje: Mittaa 1,1 litraa Myllyn Paras Neljän viljan hiutaleita GN 1/2-150 vuokaan ja kaada päälle 2,3 litraa kylmää vettä. Lisää halutessasi suolaa 1/2 rkl. Kypsennä puuro uunin höyrytoiminnolla (100 °C) 20 min. Parhaan lopputuloksen saat, kun esilämmität uunin.
Säilytysohje
Säilytys: kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta.