Myllyn Paras Kaurahiutale valmistetaan kauranjyvistä, jotka kuoritaan, lämpökäsitellään, leikataan, esikypsytetään ja litistetään hiutaleiksi.
Ainesosaluettelo
TÄYSJYVÄKAURA.
Allergeenit
Sisältää: Kaura, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet
Lue lisää
Myllyn Paras Kaurahiutale valmistetaan kauranjyvistä, jotka kuoritaan, lämpökäsitellään, leikataan, esikypsytetään ja litistetään hiutaleiksi.
Ainesosaluettelo
TÄYSJYVÄKAURA.
Allergeenit
Sisältää: Kaura, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet
Käyttö-/valmistusohje
Kaurapuuroa varten kiehautetaan 10 litraa vettä tai maitoa. Lisätään n. 1,5 kg (4,5 l) Myllyn Paras Kaurahiutaleita ja annetaan kypsyä 5 min. Maustetaan suolalla. Höyrykeitto-ohje: Mittaa 1,1 litraa Myllyn Paras Kaurahiutaleita GN 1/2-150 vuokaan ja kaada päälle 2,3 litraa kylmää vettä. Lisää halutessasi suolaa 1/2 rkl. Kypsennä puuro uunin höyrytoiminnolla (100 °C) 20 min. Parhaan lopputuloksen saat, kun esilämmität uunin.
Säilytysohje
Säilytys: kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta.