Myllärin kotimaisista, gluteenittomasti viljeltyä kauraa sisältävistä pizzajauhoista leivot helposti rapean ja maukkaan pizzapohjan. Taikinaa on helppo käsitellä, eikä se tartu käsiin. Levitä taikina taputellen tai kaulien pellille. Yhdestä pussillisesta valmistuu kaksi pellillistä gluteenitonta pizzaa.Lue lisää
Myllärin kotimaisista, gluteenittomasti viljeltyä kauraa sisältävistä pizzajauhoista leivot helposti rapean ja maukkaan pizzapohjan. Taikinaa on helppo käsitellä, eikä se tartu käsiin. Levitä taikina taputellen tai kaulien pellille. Yhdestä pussillisesta valmistuu kaksi pellillistä gluteenitonta pizzaa. Sisältää suomalaista kaurajauhoa. Tuotteella on Avainlippu-merkki. Pakkauksen voi kierrättää keräyskartonkina.
Ainesosaluettelo
Perunajauho, gluteeniton KAURAjauho, maissijauho, hernejauho, riisihapate, suola, hirssijauho, jauhettu pellavansiemen, sakeuttamisaine (E464), sokeri, hiivauute ja entsyymi
Allergeenit
Sisältää: Kaura
Säilytysohje
Kuivassa ja viileässä, erillään voimakkaista hajuista