Aito italialainen esikeitetty ja pikapakastettu nauhapasta durumvehnästä ja kananmunasta. Esikeitetyn ja pikapakastetun pastan käyttö säästää aikaa keittiössä ja takaa tasaisen laadun. Pastan keittoaika on vain noin 2 minuuttia, kastikkeen joukossa noin 3 minuuttia. Pastan leveys on 8mm ja paksuus 1mm.Lue lisää
Aito italialainen esikeitetty ja pikapakastettu nauhapasta durumvehnästä ja kananmunasta. Esikeitetyn ja pikapakastetun pastan käyttö säästää aikaa keittiössä ja takaa tasaisen laadun. Pastan keittoaika on vain noin 2 minuuttia, kastikkeen joukossa noin 3 minuuttia. Pastan leveys on 8mm ja paksuus 1mm. Yhden pastanyytin paino on noin 27g.
Ainesosaluettelo
DurumVEHNÄjauho Semolina (72%), tuore KANANMUNA (20%), vesi.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Muna, Vehnä
Saattaa sisältää: Maito , Nilviäiset , Sinappi, Soijapavut
Käyttö-/valmistusohje
Perinteinen: Lisää jäinen pasta kiehuvaan suolattuun veteen. Keitä 2 minuuttia, valuta ja mausta/lisää kastike maun mukaan. Pannulla: Lisää jäinen pasta pannulle haluamasi kastikkeen joukkoon. Kypsennä keskilämmöllä noin 3 minuuttia välillä sekoittaen. Tarvittaessa lisää lusikallinen vettä ja kypsennä vielä 1 minuutti.
Perinteinen: Lisää jäinen pasta kiehuvaan suolattuun veteen. Keitä 2 minuuttia, valuta ja mausta/lisää kastike maun mukaan. Pannulla: Lisää jäinen pasta pannulle haluamasi kastikkeen joukkoon. Kypsennä keskilämmöllä noin 3 minuuttia välillä sekoittaen. Tarvittaessa lisää lusikallinen vettä ja kypsennä vielä 1 minuutti.
Säilytysohje
Säilytys -18°C tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.