Gluteeniton, maidoton ja vegaaninen pakastettu focaccina on irtopakattu ja halkaisijaltaan Ø11,5cm.
Ainesosaluettelo
Vesi, gluteeniton vehnätärkkelys, maissitärkkelys, kirsikkatomaatti 14%, kasviöljy ja -rasva (auringonkukkaöljy, sheavoi), tattarijauho, extraneitsytoliiviöljy, hiiva, Lue lisää
Gluteeniton, maidoton ja vegaaninen pakastettu focaccina on irtopakattu ja halkaisijaltaan Ø11,5cm.
Ainesosaluettelo
Vesi, gluteeniton vehnätärkkelys, maissitärkkelys, kirsikkatomaatti 14%, kasviöljy ja -rasva (auringonkukkaöljy, sheavoi), tattarijauho, extraneitsytoliiviöljy, hiiva, dekstroosi, suola, sokeri, emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), oregano, sakeuttamisaineet (guar, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), psylliumkuitu, riisitärkkelys, nostatusaineet (E450(i), E500(ii)), aromi, luonnolliset aromit. Saattaa sisältää jäämiä soijasta ja sinapista.
Käyttö-/valmistusohje
Sulata leipä huoneenlämmössä noin 60 minuuttia sen omassa pakkauksessa. Kuumenna uuni n. 180-asteeseen ja laita sulanut focaccia uuniin pakkauksessaan. Kuumenna n. 5 min (pussi pullistuu, mutta ei puhkea). Säilytämällä tuote sen omassa pakkauksessa, tuote säilyy gluteenittomana ja leipä pehmeänä kuumennuksen ajan ja sen jälkeen. Säilyy pakasteessa -18 °C parasta ennen -päiväykseen asti. Sulatettua tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.
Säilytysohje
pakastetuote, varastointi -18C