-
Ainesosaluettelo
Paninileipä (Suomi) 49 %: VEHNÄJAUHO, vesi, pellavansiemen, auringonkukansiemen, jodioitu suola, VEHNÄLESE, rapsiöljy, hiiva.
Kurkku-Aiolikastike: Rapsiöljy, pikkelöity kurkku (kurkku, etikka, sokeri), suomalainen jogurtti (MAITO, hapate, KERMA, MAITOJAUHE), Lue lisää
-
Ainesosaluettelo
Paninileipä (Suomi) 49 %: VEHNÄJAUHO, vesi, pellavansiemen, auringonkukansiemen, jodioitu suola, VEHNÄLESE, rapsiöljy, hiiva.
Kurkku-Aiolikastike: Rapsiöljy, pikkelöity kurkku (kurkku, etikka, sokeri), suomalainen jogurtti (MAITO, hapate, KERMA, MAITOJAUHE), vesi, Grana Padano-juusto (MAITO (Italia), suola, juoksute, lysotsyymi (KANANMUNASTA)), KANANMUNANKELTUAINEN, SINAPPI, sokeri, valkosipuli, jodioitu suola, persilja, etikka, sitruunamehu, sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi).
Broilerin rintafilee 21% (alkuperä Suomi): suola, mausteet (korianteri, valkosipuli, sipuli, paprika, palsternakka, mustapippuri, kurkuma), appelsiinimehujauhe, tomaatti, yritit (liperi, rosmariini, timjami), perunatärkkelys, mausteuutteet (chili, sipuli), maltodekstriini, luonnollinen savu, säilöntäaine (E250).
Tuote saattaa sisältää broilerin luuta. EI SAA PAKASTAA, tuote sisältää sulatetun komponentin.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Muna, Maito , Sinappi, Vehnä
Käyttö-/valmistusohje
Parilassa: Lämmitä parila 250-asteiseksi. Poista panini pakkauksesta. Taita leivinpaperi parilaan ja laita panini leivinpaperin väliin. Aseta kansi päälle. Paista noin 3-4 minuuttia. Paistoaika on suuntaa antava. Uunissa: Lämmitä uuni 225-asteiseksi. Poista panini pakkauksesta. Laita panini uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 4-6 minuuttia, kunnes paninin pinta saa kauniin värin.
Säilytysohje
Säilytetään jääkaapissa +2-+6 °C