UUTUUS! Mr. Paninin Pulled Pork -panini nostaa veden grilliruoan ystävän kielelle. Rapean, kotimaisista jauhoista leivotun paninileivän välissä on kunnon satsi suussa sulavan mureaksi kypsennettyä suomalaista nyhtöpossua, paninikeittiön omaa pikantin savuista BBQ-majoneesia ja kotimaista juustoa.Lue lisää
UUTUUS! Mr. Paninin Pulled Pork -panini nostaa veden grilliruoan ystävän kielelle. Rapean, kotimaisista jauhoista leivotun paninileivän välissä on kunnon satsi suussa sulavan mureaksi kypsennettyä suomalaista nyhtöpossua, paninikeittiön omaa pikantin savuista BBQ-majoneesia ja kotimaista juustoa. Makuyhdistelmä on sopivan savuinen, mausteinen ja taatusti mehevä. Paista rapean rouskuvaksi uunissa tai parilassa ja nauti! Tiesitkö muuten, että paninista tulee ihanan rapea ja mehevä myös airfryerissa!
Ainesosaluettelo
Paninileipä (Suomi) 49 %: VEHNÄJAUHO, vesi, pellavansiemen, auringonkukansiemen, jodioitu suola, VEHNÄLESE, rapsiöljy, hiiva.
Nyhtöpossutäyte: Nyhtöpossu 20 % (porsaanliha, vesi, suola, mausteet (paprika, cayenne, persilja, valkosipuli, timjami, korianteri, meirami, mustapippuri, kumina, oregano, sipuli), ruokosokeri, hapettumisenestoaine (E334), mausteuutteet (neilikka, paprika), säilöntäaine (E250), maltodekstriini, viiniaromi), rapsiöljy, vesi, tomaattisose, valkosipuli, KANANMUNANKELTUAINEN, mausteseos (mausteet (sipuli, ancho chili, paprika, mustapippuri, valkosipuli, chili, juustokumina, cayennepippuri, kurkuma), sokeri (juurikas/ruoko), savuaromi), sokeri, sipuli, etikka, SINAPPI, chilitahna (chili, suola, etikka), jodioitu suola.
Gouda juusto: MAITO (EU), suola, hapate, juoksete.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Muna, Maito , Sinappi, Vehnä
Käyttö-/valmistusohje
Poista panini pakkauksesta. Parilassa: 250 °C 3-4 min. Paista panini leivinpaperin välissä. Uunissa: 225 °C 4-6 min. Airfryerissa: 180 °C n. 5 min. Paista kunnes paninin pinta saa kauniin värin. Paistoaika on suuntaa antava.
Säilytysohje
Säilytetään jääkaapissa +2-+6 °C