Suomalaisen, rapean ja runsaskuituisen paninileivän täytteenä on maukasta mozzarellajuustoa, pestoa ja aurinkokuivattua tomaattia. Kokonaisuuden viimeistelee paninikeittiön oma täyteläinen Mr. Panini -pestomajoneesi, jossa on ripaus kotimaista edamjuustoa.
Ainesosaluettelo
Runsaskuituinen paninileipä (Suomi) 51 %: VEHNÄJAUHO, vesi, porkkana, auringonkukansiemen, pellavansiemen, KAURAKUITU, KAURALITISTE, jodioitu suola, kurpitsansiemen, TÄYSJYVÄRUISJAUHO, entsyymit, VEHNÄLESE, rapsiöljy, hiiva, mallasuute (OHRA, RUIS). Mr. Panini pestomajoneesi: rapsiöljy, puolikuivattu tomaatti (tomaatti, auringonkukkaöljy, suola, valkosipuli, oregano), vesi, pesto (basilika, auringonkukkaöljy, juusto (MAITO (EU), suola, juoksute), vesi, oliiviöljy, suola, tapiokatärkkelys, valkosipuli, sitruunamehutiiviste, perunatärkkelys), KANANMUNANKELTUAINEN, sipuli, sokeri, etikka, suola, sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi), säilöntäaine (E202). Mozzarellajuusto 17 %: MAITO (EU), suola, hapate, juoksute, happamuudensäätöaine (E330). JUUSTO (Suomi).
Allergeenit
Sisältää: Muna, Vehnä, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Maito , Kaura, Ruis, Ohra
Käyttö-/valmistusohje
Parilassa: Lämmitä parila 260-asteiseksi. Poista panini pakkauksesta. Taita leivinpaperi parilaan ja laita panini leivinpaperin väliin. Aseta kansi päälle. Paista noin 3-4 minuuttia. Paistoaika on suuntaa antava. Uunissa: Lämmitä uuni 225-asteiseksi. Poista panini pakkauksesta. Laita panini uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 4-6 minuuttia, kunnes paninin pinta saa kauniin värin.
Säilytysohje
+2-+6°C