Ainesosaluettelo
Luontaisesti gluteeniton Paninileipä 49 %: vesi, maissitärkkelys, tapiokatärkkelys, tattarijauho, rapsiöljy, auringonkukansiemen, pellavansiemen, peruna, sokeri, psyllium, emulgointiaineet (E464, E412), herneproteiini, suola, hiiva, sakeuttamisaine (ksantaanikumi). Mr.Lue lisää
Ainesosaluettelo
Luontaisesti gluteeniton Paninileipä 49 %: vesi, maissitärkkelys, tapiokatärkkelys, tattarijauho, rapsiöljy, auringonkukansiemen, pellavansiemen, peruna, sokeri, psyllium, emulgointiaineet (E464, E412), herneproteiini, suola, hiiva, sakeuttamisaine (ksantaanikumi). Mr.Panini curry-mangomajoneesi: rapsiöljy, mangosose, vesi, sweet chili -kastike (vesi, sokeri, chili, valkosipuli, suola), KANANMUNANKELTUAINEN, etikka, sokeri, mausteseos (mm. kurkuma, korianteri, paprika, juustokumina, ruohosipuli, inkivääri, mustapippuri, cayenne, kerma- ja curryaromi, maltodekstriini (maissi), säilöntäaineet (E202, E211)), suola, sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi). Broilerinfilee 25 %: broileri (Suomi), suola. JUUSTO (Suomi). Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenitonta KAURAA.
Allergeenit
Sisältää: Muna, Maito
Saattaa sisältää: Kaura
Käyttö-/valmistusohje
Parilassa: Lämmitä parila 250-asteiseksi. Poista panini pakkauksesta. Taita leivinpaperi parilaan ja laita panini leivinpaperin väliin. Aseta kansi päälle. Paista noin 3-4 minuuttia. Paistoaika on suuntaa antava. Uunissa: Lämmitä uuni 225-asteiseksi. Poista panini pakkauksesta. Laita panini uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 4-6 minuuttia, kunnes paninin pinta saa kauniin värin.
Säilytysohje
+2 - +6°C