Suomalaisen, rapean paninileivän täytteenä on runsaasti lihaa. Savustetun kinkun ja mausteisen salamin muodostaman mehevän makuelämyksen kruunaa suomalaisella edamjuustolla viimeistelty paninikeittiön oma tomaatti-chilimajoneesi. Kinkku-Salamipanini on laktoositon.
Ainesosaluettelo
Paninileipä (Suomi) 49 %: VEHNÄJAUHO, vesi, auringonkukansiemen, pellavansiemen, jodioitu suola, VEHNÄLESE, rapsiöljy, hiiva. Mr. Panini tomaatti-chilimajoneesi: rapsiöljy, vesi, KANANMUNANKELTUAINEN, ananas, mausteseos (mm. tomaatti, viherpippuri, rosepippuri, ruohosipuli, omena, pekoniaromi, savuaromi, sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi), säilöntäaineet (E202, E211)), sokeri, etikka, chilitahna (chili, suola, etikka), suola.Kinkku 18 %: kinkku (Suomi), vesi, suola, sokeri, stabilointiaineet (E450, E451), mausteet (mustapippuri, valkopippuri, korianteri, sipuli, palsternakka), hapettumisenestoaine (E301), säilöntäaine (natriumnitriitti). Salami 8 %: porsaanliha (Suomi), silava, suola, mausteet (cayenne, paprika, fenkoli, valkosipuli, maustepippuri, muskottipähkinä), glukoosi, paprika- ja cayennearomit, hapettumisenestoaine (E300), säilöntäaine (natriumnitriitti). JUUSTO (Suomi).
Allergeenit
Sisältää: Maito , Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Muna
Käyttö-/valmistusohje
Parilassa: Lämmitä parila 260-asteiseksi. Poista panini pakkauksesta. Taita leivinpaperi parilaan ja laita panini leivinpaperin väliin. Aseta kansi päälle. Paista noin 3-4 minuuttia. Paistoaika on suuntaa antava. Uunissa: Lämmitä uuni 225-asteiseksi. Poista panini pakkauksesta. Laita panini uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 4-6 minuuttia, kunnes paninin pinta saa kauniin värin.
Säilytysohje
+2 - +6 °C