Suomalaisen, rapean paninileivän täytteenä on Snellmanin kotimaisesta naudanlihasta valmistettuja kebablastuja. Makua täydentää suomalaisella edamjuustolla täydennetty paninikeittiön oma valkosipuli-kurkkumajoneesi. Kebab-valkosipulipanini on laktoositon
Ainesosaluettelo
Paninileipä (Suomi) 49 %: VEHNÄJAUHO, vesi, auringonkukansiemen, pellavansiemen, jodioitu suola, VEHNÄLESE, rapsiöljy, hiiva. Mr. Panini kurkku-valkosipulimajoneesi: rapsiöljy, punasipuli, vesi, maustekurkku (kurkku, vesi, etikka, sokeri, suola, aromit), valkosipuli, KANANMUNANKELTUAINEN, tomaattisose, sokeri, sweet chili-kastike (vesi, sokeri, chili, valkosipuli, suola), etikka, suola, chilirouhe, sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi)). Kebabliha 21 %: naudanliha (Suomi), vesi, suola, mausteet (valko- ja mustapippuri, paprika, chili, sipuli, valkosipuli, cayennepippuri, rakuuna), aromit (mm. lipstikka), glukoosi, sokeri, stabilointiaine (E450). JUUSTO (Suomi).
Allergeenit
Sisältää: Muna, Vehnä, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Maito , Auringonkukan siemenet, Siemenet, Naudanliha
Käyttö-/valmistusohje
Parilassa: Lämmitä parila 260-asteiseksi. Poista panini pakkauksesta. Taita leivinpaperi parilaan ja laita panini leivinpaperin väliin. Aseta kansi päälle. Paista noin 3-4 minuuttia. Paistoaika on suuntaa antava. Uunissa: Lämmitä uuni 225-asteiseksi. Poista panini pakkauksesta. Laita panini uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 4-6 minuuttia, kunnes paninin pinta saa kauniin värin.
Säilytysohje
+2 - +6 °C