Suomalaisen, rapean paninileivän täytteenä on paistettuja kotimaisia kanasiivuja sekä paninikeittiön omaa curry-mangomajoneesia, johon on lisätty suomalaista edamjuustoa. Kanapanini on laktoositon. Suomalaisen, rapean paninileivän täytteenä on paistettuja kotimaisia kanasiivuja sekä paninikeittiön omaa curry-mangomajoneesia, johon on lisätty suomalaista edamjuustoa.Lue lisää
Suomalaisen, rapean paninileivän täytteenä on paistettuja kotimaisia kanasiivuja sekä paninikeittiön omaa curry-mangomajoneesia, johon on lisätty suomalaista edamjuustoa. Kanapanini on laktoositon. Suomalaisen, rapean paninileivän täytteenä on paistettuja kotimaisia kanasiivuja sekä paninikeittiön omaa curry-mangomajoneesia, johon on lisätty suomalaista edamjuustoa. Kanapanini on laktoositon.
Ainesosaluettelo
Paninileipä (Suomi) 49 %: VEHNÄJAUHO, vesi, auringonkukansiemen, pellavansiemen, jodioitu suola, VEHNÄLESE, rapsiöljy, hiiva. Mr. Panini curry-mangomajoneesi: rapsiöljy, vesi, mangosose, KANANMUNANKELTUAINEN, sweet chili -kastike (vesi, sokeri, chili, valkosipuli, suola), sokeri, etikka, mausteseos (kurkuma, korianteri, paprika, juustokumina, ruohosipuli, inkivääri, mustapippuri, cayennepippuri, kerma- ja curryaromi, sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), maltodekstriini (maissi), säilöntäaineet (E202, E211), suola, sokeri), suola. Broilerinfilee 25 %: broileri (Suomi), vesi, dekstroosi, suola, tapiokatärkkelys, stabilointiaineet (E450, E451). JUUSTO (Suomi).
Allergeenit
Sisältää: Muna, Vehnä, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Maito , Kananliha, Siemenet, Auringonkukan siemenet
Käyttö-/valmistusohje
Parilassa: Lämmitä parila 260-asteiseksi.Poista panini pakkauksesta. Taita leivinpaperiparilaan ja laita panini leivinpaperinväliin. Aseta kansi päälle. Paista noin 3-4minuuttia. Paistoaika on suuntaa antava.Uunissa: Lämmitä uuni 225-asteiseksi.Poista panini pakkauksesta. Laita paniniuunipellille leivinpaperin päälle. Paista 4-6 minuuttia,kunnes paninin pinta saa kauniin värin.
Säilytysohje
+2 - +6 °C