Kotimaisen, rapean paninileivän täytteenä on suomalaisesta kanasta valmistettuja meheviä siivuja ja rapeaksi paistettua pekonia. Makuelämystä täydentää kotimaista juustoa sisältävä paninikeittiön oma BBQ-ananasmajoneesi. Kana-pekonipanini on laktoositon.
Ainesosaluettelo
Paninileipä (Suomi) 45 %: VEHNÄJAUHO, vesi, auringonkukansiemen, pellavansiemen, jodioitu suola, VEHNÄLESE, rapsiöljy, hiiva. Mr. Panini BBQ-ananasmajoneesi: rapsiöljy, mausteseos (mm. ruokosokeri, fariinisokeri, sipuli, paprika, juustokumina, mustapippuri, kurkuma, cayenne, oregano, savuaromi), vesi, punasipuli, KANANMUNANKELTUAINEN, tomaattisose, ananas, etikka, sokeri, mausteseos (mm. valko-, viher-, rose- ja maustepippuri, ruohosipuli, omena, pekoniaromi, säilöntäaineet (E202, E211)), chilitahna (chili, suola, etikka), valkosipuli, suola, sakeuttamisaine (guarkumi). Broilerinfilee 22 %: broileri (Suomi), vesi, dekstroosi, suola, tapiokatärkkelys, stabilointiaineet (E450, E451).Pekoni 9 %: sianliha (Suomi), vesi, suola, säilöntäaine (E250), stabilointiaine (E450), hapettumisenestoaine (E301), hunaja. JUUSTO (Suomi). Tuote saattaa sisältää broilerin luuta. EI SAA PAKASTAA, tuote sisältää sulatetun komponentin.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Muna, Vehnä, Maito , Auringonkukan siemenet, Siemenet, Kananliha, Porsaanliha
Käyttö-/valmistusohje
Parilassa: Lämmitä parila 260-asteiseksi.Poista panini pakkauksesta. Taita leivinpaperiparilaan ja laita panini leivinpaperinväliin. Aseta kansi päälle. Paista noin 3-4minuuttia. Paistoaika on suuntaa antava.Uunissa: Lämmitä uuni 225-asteiseksi.Poista panini pakkauksesta. Laita paniniuunipellille leivinpaperin päälle. Paista 4-6 minuuttia,kunnes paninin pinta saa kauniin värin.
Säilytysohje
+2 - +6 °C