Herkullinen kakku ympäri vuoden eri tilaisuuksiin. Hasselpähkinäkakku vaniljan ja karamellin makuisella kermalla. Päällystetty vadelmilla ja hyytelöllä. Vegaaninen - kakku ei sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia.
Ainesosaluettelo
vesi, 24,0 % vadelmia, sokeri, VEHNÄjauho, Lue lisää
Herkullinen kakku ympäri vuoden eri tilaisuuksiin. Hasselpähkinäkakku vaniljan ja karamellin makuisella kermalla. Päällystetty vadelmilla ja hyytelöllä. Vegaaninen - kakku ei sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia.
Ainesosaluettelo
vesi, 24,0 % vadelmia, sokeri, VEHNÄjauho, kasviöljy (rapsi), maissijauho, muunneltu tärkkelys, glukoosi-fruktoosisiirappi, 1,4 % HASSELPÄHKINÄ, alfa-syklodekstriini, riisijauho, kasvirasva (kookos), VEHNÄgluteeni, suola, happamuudensäätöaineet (E 450, E 330), nostatusaine (E 500), emulgointiaineet (E 471, E 322), maltodekstriini, tärkkelys, sakeuttamisaineet (E 401, E 407, E 410), stabilointiaine (E 516), luonnollinen aromi, värjäävät kasviuutteet (porkkana, saflori), kasviproteiini (herneet), happamuudensäätöaine (E 331), hyytelöimisaine (E 508), dekstroosi.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Pähkinät , Hasselpähkinä
Saattaa sisältää: Muna, Maapähkinä, Soijapavut, Maito , Lupiini, Mantelit, Cashewpähkinä, Pistaasipähkinä
Käyttö-/valmistusohje
Poista pakkauksesta pakastettuna, sulata jääkaapissa ( 4-8°C). Sulatusaika noin 12 tuntia. Älä pakasta uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytä tuote jääkaapissa ja käytä nopeasti max 1-2 päivän sisällä.