Herkullinen mustaherukan makuinen macarons-leivos. Erinomainen pieneksi makeaksi tarjottavaksi erilaisiin tilanteisiin.
Ainesosaluettelo
sokeri, MANTELI 18%, valkosuklaa (kaakaovoi, sokeri, täysMAITOjauhe, inuliini, emulgointiaine [SOIJAlesitiini], luonnollinen vanilja-aromi), MUNANvalkuainen, Lue lisää
Herkullinen mustaherukan makuinen macarons-leivos. Erinomainen pieneksi makeaksi tarjottavaksi erilaisiin tilanteisiin.
Ainesosaluettelo
sokeri, MANTELI 18%, valkosuklaa (kaakaovoi, sokeri, täysMAITOjauhe, inuliini, emulgointiaine [SOIJAlesitiini], luonnollinen vanilja-aromi), MUNANvalkuainen, mustaherukkasose 12% (mustaherukka 90%, sokeri), kasviöljyt (kookosöljy, auringonkukkaöljy), inverttisokerisiirappi, emulgointiaine [glyseroli: E422, rasvahappojen mono- ja diglyseridit: E471, SOIJAlesitiini: E322], glukoosisiirappi, maissitärkkelys, kaakaovoi, mustaherukkatiiviste 0,7%, vadelmatiiviste, MUNANvalkuaisjauhe, porkkana- ja hibiskustiiviste, happamuudensäätöaine: sitruunahappo E330, sakeuttamisaineet [karrageeni: E407, ksantaanikumi: E415, guarkumi: E412], väriaine [karmiini: E120]. Saattaa sisältää jäämiä muista pähkinöistä.
Allergeenit
Sisältää: Muna, Maito , Soijapavut, Mantelit
Saattaa sisältää: Hasselpähkinä, Pähkinät , Pistaasipähkinä, Pekaanipähkinä
Käyttö-/valmistusohje
Sulatus huoneen lämmössä (+/- 20°C) noin tunti suljetussa pakkauksessa. Sulatuksen jälkeen valmis käytettäväksi.
Sulatus huoneen lämmössä (+/- 20°C) noin tunti tai jääkaappi lämpötilassa n 2h suljetussa pakkauksessa . Sulatuksen jälkeen valmis käytettäväksi. Sulatuksen jälkeen ei saa uudelleen jäädyttää.
Säilytysohje
Säilytys -18 °C:ssa tai kylmempi. Sulatuksen jälkeen tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Säilyy sulatuksen jälkeen jääkaapissa max 10 vrk (+ 2-7 °C:ssa.)