Laktoosittoman kirnumaidon, kasvirasvan ja laktoosittoman kerman sekoitus. Sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja vaahdotukseen. Runsas kolminkertainen vaahdotusvolyymi ja kestävä valumaton pursotustulos. Jäähdytä jääkappikylmäksi ennen vatkausta.
Ainesosaluettelo
laktoositon KIRNUMAITO, Lue lisää
Laktoosittoman kirnumaidon, kasvirasvan ja laktoosittoman kerman sekoitus. Sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja vaahdotukseen. Runsas kolminkertainen vaahdotusvolyymi ja kestävä valumaton pursotustulos. Jäähdytä jääkappikylmäksi ennen vatkausta.
Ainesosaluettelo
laktoositon KIRNUMAITO, osittain kovetettu kasvirasva (#palmu), laktoositon KERMA (6%), laktoositon kirnuMAITOJAUHE, emuglointiaineet (rasvahappojen mono-ja diglyseridien maitohappoesterit* , rasvahappojen polyglyseroliesterit*, polysorbaatti 60*, rasvahappojen mono- diglyseridit*, polysorbaatti 80*), stabilointiaineet (johanneksenleipäpuujauhe, karrageeni), suola, luonnollinen aromiaine (MAITO), väri (betakaroteeni). *kasviperäinen .#Kestävän kehityksen mukaisesti tuotettua ja sertifioitua palmuöljyä
Allergeenit
Sisältää: Maito
Käyttö-/valmistusohje
Sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen sekä vaahtoutuu erinomaisesti. Kestää pitkää haudutusta ja antaa kolminkertaisen vaahdotusvolyymin. Sietää hyvin happamia kuten sitruunaa ja appelsiinia. Vaahtoutuu parhaiten jääkaappikylmänä.
Säilytysohje
Säilyy parhaiten alle+20°C. Avattuna +4°C-8°C n. 3 päivää.