Yrtti makupohja on valmistettu tuoreista yrteistä luonnollisella fermentointiprosessilla. Siinä korostuvat yrttien puhtaat, voimakkaat maut ja se soveltuu erinomaisesti kaikenlaiseen ruoanvalmistukseen. Tuote sekoittuu tasaisesti ja sopii erinomaisesti niin kylmiin, kuumiin kuin kylmävalmistustekniikalla valmistettuihin ruokiin.Lue lisää
Yrtti makupohja on valmistettu tuoreista yrteistä luonnollisella fermentointiprosessilla. Siinä korostuvat yrttien puhtaat, voimakkaat maut ja se soveltuu erinomaisesti kaikenlaiseen ruoanvalmistukseen. Tuote sekoittuu tasaisesti ja sopii erinomaisesti niin kylmiin, kuumiin kuin kylmävalmistustekniikalla valmistettuihin ruokiin.
Ainesosaluettelo
vesi, yrtit 16 % (persilja, basilika, timjami, rosmariini, rakuuna), rapsiöljy, sipuli, sitruskuitu, merisuola, valkosipuli, sokeri, happamuudensäätöaine sitruunahappo, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti)
Käyttö-/valmistusohje
Annostus 4-8 %
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C