Tuoremakupohja Meksiko antaa ruokiin aitoa eteläamerikkalaista makuvivahdetta. Mausteiden fermentointi tuo aromiin kukkeutta ja pyöreyttä, joka avaa mahdollisuudet monenlaiseen ruoanlaittoon. Käytä dippeihin, trendikkäisiin Street Food -ruokiin tai autenttisiin Tex Mex -annoksiin, esimerkiksi tacoihin tai chili con carneen.Lue lisää
Tuoremakupohja Meksiko antaa ruokiin aitoa eteläamerikkalaista makuvivahdetta. Mausteiden fermentointi tuo aromiin kukkeutta ja pyöreyttä, joka avaa mahdollisuudet monenlaiseen ruoanlaittoon. Käytä dippeihin, trendikkäisiin Street Food -ruokiin tai autenttisiin Tex Mex -annoksiin, esimerkiksi tacoihin tai chili con carneen. Tuote sekoittuu tasaisesti ja sopii erinomaisesti niin kylmiin, kuumiin kuin kylmävalmistustekniikalla valmistettuihin ruokiin.
Ainesosaluettelo
vesi, fermentoitu chili-paprikapyree (paprika, chili, vesi, merisuola, etikka), tomaattipyree, mausteet (juustokumina, chili, paprika, savupaprika, valkosipuli, sipuli, inkivääri, mustapippuri, kaneli, rosmariini, oregano), suola, etikka, muunnettu maissitärkkelys, rapsiöljy, sitruskuitu, sakeuttamisaine ksantaanikumi, happamuudensäätöaine sitruunahappo, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti)
Käyttö-/valmistusohje
Annostus 4-8 %
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C