Mestarin kuivatuotteista löydät käyttötarkoituksen mukaiset ja laadukkaat tuotteet hiutaleina, rakeina, soseina ja soserakeina leivontaan sekä muuhun teollisuuteen. Kuivaperunat ovat kuivattua, 100% suomalaista perunaa ja tuotteet ovat erittäin monikäyttöisiä. Ne sopivat leipomotuotteiden ohella mm.Lue lisää
Mestarin kuivatuotteista löydät käyttötarkoituksen mukaiset ja laadukkaat tuotteet hiutaleina, rakeina, soseina ja soserakeina leivontaan sekä muuhun teollisuuteen. Kuivaperunat ovat kuivattua, 100% suomalaista perunaa ja tuotteet ovat erittäin monikäyttöisiä. Ne sopivat leipomotuotteiden ohella mm. perunasoseisiin, laatikoihin ja keittoihin. Mestari perunasosejauhe on maidoton ja gluteeniton. Lisää vain vesi.
Ainesosaluettelo
Peruna (> 88 %), suola, dekstroosi (maissi), rypsiöljy (osittain kovetettu), hiivauute, emulgointiaine (E471), hapettumisenestoaine (E300), stabilointiaine (E450), väri (E160a), happamuudensäätöaineet (E330, E331), aromi (voi). Ohjeen mukaan valmistetun muusin suolapitoisuus on noin 0,5 %.
Käyttö-/valmistusohje
1. Kuumenna vesi lähes kiehuvaksi (85 °C). 2. Lisää perunasosejauhde nopeasti sekoittaen. Neste imeytyy tasaisesti ja soseesta tulee kuohkea. HUOM! Soseen vahvuutta voi muunnella lisäämällä vettä tai perunasosejauhetta. Halutessa soseen makua voi täydentää lisäämällä rasvaa tau maustamalla sose maun mukaan. 1 l perunasosejauhetta = 670 g 1 kg perunasosejauhetta = 1,5 l
Säilytysohje
Säilytys: Hyvin suljetussa pussissa, kuivassa, viileässä paikassa. Suojeltava voimakkalta hajuilta.