Kultasula Leivänparanne on tarkoitettu vaaleisiin ruoka- ja sekaleipätaikinoihin sekä kahvileipä- ja wienertaikinoihin. Kultasula Leivänparanne on entsyymipohjainen leivänparanne, jolla saat leivonnaisiin tilavuutta, tasaisen huokosrakenteen, kauniin paistovärin ja rapean kuoren. Käytettäessä Lue lisää
Kultasula Leivänparanne on tarkoitettu vaaleisiin ruoka- ja sekaleipätaikinoihin sekä kahvileipä- ja wienertaikinoihin. Kultasula Leivänparanne on entsyymipohjainen leivänparanne, jolla saat leivonnaisiin tilavuutta, tasaisen huokosrakenteen, kauniin paistovärin ja rapean kuoren. Käytettäessä Kultasula Leivänparannetta suositeltavan annostuksen mukaisesti jää gluteenipitoisuus hyvin alhaiseksi, jopa tasolle 0,2 mg/kg nautintavalmista lopputuotetta. Täten Kultasula Leivänparanne soveltuu myös gluteenittomaan leivontaan.
Ainesosaluettelo
Rypsiöljy, kasvirasvat (SG-palmu ja kookos vaihtelevina osuuksina), sokeri, elintarvike-entsyymivalmiste (sisältää VEHNÄÄ)
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä
Käyttö-/valmistusohje
Kultasula leivänparanne sopii vaaleisiin ruoka- ja sekaleipätaikinoihin sekä kahvileipä- ja wienertaikinoihin. Käyttömäärät: 20-40 g/nestelitra.
Säilytysohje
Säilytys kuivassa ja viileässä (<+8 °C).