100% suomlaista lihaa. Mausteinen naudanlihan grillattuja kebablastuja. Valmista herkullista ruokaa helposti.
Ainesosaluettelo
Naudanliha (86%), vesi, mausteet (suola, sipuli, mustapippuri, lipstikka, valkosipuli, sarviapilauute, aromivahvenne (E621), sokeri [glukoosi]), tapiokatärkkelys, perunakuitu, stabilointiaineet (E450, E451).Lue lisää
100% suomlaista lihaa. Mausteinen naudanlihan grillattuja kebablastuja. Valmista herkullista ruokaa helposti.
Ainesosaluettelo
Naudanliha (86%), vesi, mausteet (suola, sipuli, mustapippuri, lipstikka, valkosipuli, sarviapilauute, aromivahvenne (E621), sokeri [glukoosi]), tapiokatärkkelys, perunakuitu, stabilointiaineet (E450, E451). Naudanlihan alkuperämaa: Suomi.
Käyttö-/valmistusohje
Anna tuotteen sulaa ennen valmistusta. Kuumenna Kebab-liha parilalla, paistinpannulla tai kiertoilmauunissa 200 ºC n. 8 min. Mikroaaltouunissa sulatettuna n. 20-30 sek. tai aseta jäiset kebablastut lautaselle ja lämmitä täysteholla (700W) noin 2 min. Uunissa: Lämmitä jäisiä lastuja 225 ºC noin 4 min. Lisää Görans Kebab-kastiketta ja vihanneksia. Tarjoile kebablastut haluamasi lisäkkeiden kuten ranskanperunoiden, lohkoperunoiden, riisin, valkosipuliperunoiden tai perunasoseen kanssa.
Säilytysohje
Säilytys -18 °C tai kylmemmässä. Tuote säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C tai kylmempi) pakkauksessa merkittyyn päivämärään asti. Sulanutta tuotetta ei saa jäähdyttää uudelleen.