Mahtava keitto mausteisen ruoan ystäville. Ruokaisa tomaatti-jauhelihakeitto on valmistettu suomalaisesta naudanjauhelihasta, väriä tulee tomaattimurskasta ja -soseesta. Mustapapu ja maissi tuovat keittoon täyteläisyyttä. Chili ja paahdettu paprika viimeistelevät makunautinnon. Tästä keitosta on myös vaikka tortilla-täytteeksi tai riisin kaverina chili con carneksi.Lue lisää
Mahtava keitto mausteisen ruoan ystäville. Ruokaisa tomaatti-jauhelihakeitto on valmistettu suomalaisesta naudanjauhelihasta, väriä tulee tomaattimurskasta ja -soseesta. Mustapapu ja maissi tuovat keittoon täyteläisyyttä. Chili ja paahdettu paprika viimeistelevät makunautinnon. Tästä keitosta on myös vaikka tortilla-täytteeksi tai riisin kaverina chili con carneksi.
Ainesosaluettelo
Tomaattimurska 32 % (Espanja), vesi, Snellmanin naudanliha 17 % (Suomi), maissi, mustapapu (mustapapu, vesi, suola), sipuli, tomaattisose 6 % (Portugali), oliiviöljy, jodioitu suola, chili, valkosipuli, mausteet (mustapippuri, paahdettu chili, kaneli, savustettu paprika, juustokumina), persilja, maissitärkkelys, sokeri.
Käyttö-/valmistusohje
Poista kartonkiholkki. Avaa kansikalvoa hieman ja kuumenna mikrossa täysteholla (750 W) 2 - 3 minuuttia. Poista kalvo varovaisesti repäisemällä.