Snellman toi kauppoihin niin hyvän pekonin, että pakkohan Kokkikartanon oli siitä ruoka tehdä pekonipasta. Kuivasuolattu ja leppälastuilla savustettu pekoni sai seurakseen pennepastaa, suomalaista kermaa sekä Grana Padano juustoa. Lisäksi vain mustapippuria, suolaa ja hyppysellinen persiljaa.Lue lisää
Snellman toi kauppoihin niin hyvän pekonin, että pakkohan Kokkikartanon oli siitä ruoka tehdä pekonipasta. Kuivasuolattu ja leppälastuilla savustettu pekoni sai seurakseen pennepastaa, suomalaista kermaa sekä Grana Padano juustoa. Lisäksi vain mustapippuria, suolaa ja hyppysellinen persiljaa. Pekonipasta on konstailematon arkiherkku.
Ainesosaluettelo
Vesi, suomalainen KERMA, Snellmanin Kunnon pekoni 19 % (porsaanliha (Suomi), suola, sokeri, silava, säilöntäaine (E250)), pasta (Eu) (DURUMVEHNÄJAUHO), Grana Padano juusto (MAITO (Italia), suola, juoksute, KANANMUNAN LYSOTSYYMI (E1105)), peruna-maissitärkkelys, rypsiöljy, persilja, jodioitu suola, mustapippuri.
Allergeenit
Sisältää: Maito , Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Muna, Vehnä
Saattaa sisältää: Soijapavut, Sinappi
Käyttö-/valmistusohje
Poista kansi. Lämmitä mikrossa lautaselle annosteltuna, mikrokuvulla peitettynä (750 W) 3-4 min tai uunissa 150 °C n. 40 min.
Säilytysohje
+2-+6°C