Perinteiseen lihapyörykät ja muusi -ateriaan Kokkikartaonolla laitettiin herkullisia Snellmanin suomalaisesta naudan- ja sianlihasta valmistettuja pyöryköitä. Lihapyörykät sai kylkeen kotimaisesta kermasta ja kotimaisista perunoista pyöräytetyn muusin ja siihen vielä maukkaan kermakastikkeen. Ja mitä olisikaan lihapullat ja muusi ilman puolukkasurvosta.
Ainesosaluettelo
Perunamuusi 170 g: Peruna 68 % (Suomi), suomalainen KERMA, vesi, jodioitu suola. Lihapyörykät 100 g: Snellmanin naudan- ja sianliha 87 % (Suomi), sipuli, korppujauho (VEHNÄJAUHO, suola, hiiva), vesi, KANANMUNA, KERMA (Suomi), suola, mausteet (musta-, mauste- ja valkopippuri), rypsiöljy. Kermakastike 50 g: Lihaliemi (vesi, naudan luut, naudanliha, sipuli, mausteet (mustapippuri, maustepippuri, laakerinlehti), suola), suomalainen KERMA, VEHNÄJAUHO, suomalainen VOI, tomaattisose, sokeri, siirappi, jodioitu suola, karamellisoitu sokerisiirappi, maustepippuri, mustapippuri. Puolukkasurvos 30 g: Puolukka, sokeri.
Allergeenit
Sisältää: Muna, Vehnä, Maito , Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet
Käyttö-/valmistusohje
Poista kartonki ja avaa kansikalvoa hieman. Poista puolukkasurvospussi rasiasta. Lämmitä mikrossa täydellä teholla (750 W) n. 3 min.
Säilytysohje
+2-+6°C