Kokkikartanon lihakaalilaatikko on kotoisa perinteinen arkiruoka, jossa maistuu Snellmanin suomalainen naudanliha. On siinä myös reippaasti kotimaisia kasviksia: kaalia, porkkanaa ja sipulia. Kaalilaatikko on kruunattu siirapilla, joka tuo siihen juuri oikean makeuden.
Ainesosaluettelo
Valkokaali Lue lisää
Kokkikartanon lihakaalilaatikko on kotoisa perinteinen arkiruoka, jossa maistuu Snellmanin suomalainen naudanliha. On siinä myös reippaasti kotimaisia kasviksia: kaalia, porkkanaa ja sipulia. Kaalilaatikko on kruunattu siirapilla, joka tuo siihen juuri oikean makeuden.
Ainesosaluettelo
Valkokaali 47 % (Suomi), vesi, Snellmanin naudan- ja sianliha 20 % (Suomi), sipuli, riisi, siirappi, porkkana, jodioitu suola, mausteet (paprika, kirveli, meirami, sipuli, porkkana, lipstikka, mustapippuri), sokeri, rypsiöljy.
Käyttö-/valmistusohje
Poista kansi. Lämmitä mikrossa lautaselle annosteltuna, mikrokuvulla peitettynä (750 W) 3-4 min tai uunissa 150 °C n. 40 min.