Kokkikartanon perinteiseen lihakaalilaatikkoon olemme valinneet tuoreita kasviksia Suomesta kaalia, porkkanaa ja sipulia. Sikanautajauheliha tulee tietysti Snellmanilta. Hitaasti hauduttamalla syntyy mehevä ja makoisa, pikkuisen makea lihakaalilaatikko.
Ainesosaluettelo
Valkokaali Lue lisää
Kokkikartanon perinteiseen lihakaalilaatikkoon olemme valinneet tuoreita kasviksia Suomesta kaalia, porkkanaa ja sipulia. Sikanautajauheliha tulee tietysti Snellmanilta. Hitaasti hauduttamalla syntyy mehevä ja makoisa, pikkuisen makea lihakaalilaatikko.
Ainesosaluettelo
Valkokaali 44 % (Suomi), vesi, Snellmanin naudanliha 11 % (Suomi), Snellmanin sianliha 7 % (Suomi), sipuli, riisi, siirappi, porkkana, jodioitu suola, mausteet (paprika, kirveli, meirami, sipuli, porkkana, lipstikka, mustapippuri), sokeri, rapsiöljy.
Käyttö-/valmistusohje
Kuumenna höyrykeitossa 90 °C 15 - 20 min. Avaa pakkaus ja tyhjennä tarjoiluvuokaan.
Säilytysohje
+2-+6°C