Terveisiä Keravalta! Kalakokkausta karttaville taattu kotimainen kalasaalis raikkaalla kastikkeella. Kokkikartanolta. Kirjolohen kaverina uunissa paahdettua kuoriperunaa, porkkanaa, sitruunaa ja raikas jogurttikastike. Ei tarvita taaskaan kuin haarukka. Maistapa siitä.
Ainesosaluettelo
Paahdettu peruna 170 g: Peruna 98 % (Suomi), rapsiöljy, jodioitu suola.Lue lisää
Terveisiä Keravalta! Kalakokkausta karttaville taattu kotimainen kalasaalis raikkaalla kastikkeella. Kokkikartanolta. Kirjolohen kaverina uunissa paahdettua kuoriperunaa, porkkanaa, sitruunaa ja raikas jogurttikastike. Ei tarvita taaskaan kuin haarukka. Maistapa siitä.
Ainesosaluettelo
Paahdettu peruna 170 g: Peruna 98 % (Suomi), rapsiöljy, jodioitu suola. Kuorrutettu kirjolohipala 80 g: KIRJOLOHIFILEE 88 % (Suomi), korppujauho (VEHNÄJAUHO, suola, paprika, mustapippuri, hiiva), rapsiöljy, sitruunankuori. Maustetut porkkanat 60 g: Porkkana, rapsiöljy, sokeri, jodioitu suola, mustapippuri, sitruunankuori. Lime-jogurttikastike 50 g: Jogurtti (KERMA) (Suomi), limen mehu, sokeri, suola. Tuote saattaa sisältää ruotoja.
Allergeenit
Sisältää: Maito , Rikkidioksidi ja sulfiitit, Kala, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä
Saattaa sisältää: Selleri
Käyttö-/valmistusohje
Poista kartonki ja avaa kansikalvoa hieman. Poista kastikepussi ennen lämmitystä. Lämmitä mikrossa täydellä teholla (750 W) n. 3 min.
Säilytysohje
+2 - +6 °C