Tätä Suomen epävirallista kansallisruokaa on saatavilla Kokkikartanon kääreessä. Runsas annos Snellmanin kotimaista kebablihaa ja meidän makuun oikein hyvää kastiketta. Lisukkeena ei mitä tahansa riisiä, vaan basmatiriisiä. Mukaan ripaus tulisuutta jalapenoista.
Ainesosaluettelo
Kebabliha ja kastike 150 g: Kebabliha 86 g: Snellmanin naudanliha (Suomi), vesi, suola, mausteet (valko- ja mustapippuri, paprika, chili, sipuli, valkosipuli), aromit (pippuri, chili, lipstikka, paprika, liha), glukoosi (maissi), sokeri, rapsiöljy, stabilointiaine (E450). Kebabkastike 64 g: Tomaattipyre, rapsiöljy, vesi, sokeri, etikka, KANANMUNANKELTUAINEN, suola, valkosipuli, paprika, chilirouhe, muunnettu maissitärkkelys, SINAPPIJAUHE, mustapippuri, chili, juustokumina, säilöntäaine (E202). Valkosipuliriisi 180 g: Vesi, basmatiriisi, oliiviöljy, jodioitu suola, valkosipuli. Vihreä pepperoni 20g: Pepperoni, vesi, suola, viinietikka, happamuudensäätöaine (E330), säilöntäaineet (E211, KALIUMDISULFIITTI (E224)).
Allergeenit
Sisältää: Muna, Sinappi, Rikkidioksidi ja sulfiitit
Käyttö-/valmistusohje
Poista kartonki ja avaa kansikalvoa hieman. Lämmitä mikrossa täydellä teholla (750 W) n. 3 min.
Säilytysohje
+2-+6°C