Karjalanpaisti on suomalaista perinneruokaa parhaimmillaan ja tähän maistuvaan ruokaan käytämme aidoista luista keitettyä lientä ja suomalaista sian- ja naudanlihaa Snellmanilta. Lisäksi porkkanoita ja sipulia reiluina paloina.
Ainesosaluettelo
Snellmanin naudanliha 39 % (Suomi) , Snellmanin Lue lisää
Karjalanpaisti on suomalaista perinneruokaa parhaimmillaan ja tähän maistuvaan ruokaan käytämme aidoista luista keitettyä lientä ja suomalaista sian- ja naudanlihaa Snellmanilta. Lisäksi porkkanoita ja sipulia reiluina paloina.
Ainesosaluettelo
Snellmanin naudanliha 39 % (Suomi) , Snellmanin sianliha 39 % (Suomi), sipuli, porkkana, lihaliemi (vesi, naudan luut, naudan liha, porkkana, sipuli, palsternakka, suola, persilja, timjami, mustapippuri, laakerinlehti), jodioitu suola, vesi, maustepippuri, laakerinlehti.
Allergeenit
Sisältää: Porkkana, Naudanliha, Porsaanliha
Käyttö-/valmistusohje
Pakkauksessaan höyrykeitossa 90°C n. 20 min tai uunissa GN-vuoassa 160°C 30 - 40 min
Säilytysohje
+2 - 6 °C