Kokkikartanon isoissa lihapullissa on reilusti Snellmanin kotimaista naudan- ja sianlihaa sekä tuoretta sipulia. Kastike on valmistettu aitoon, luista keiteltyyn lihaliemeen ja saateltu täyteläiseksi suomalaisella kermalla.
Ainesosaluettelo
Kermakastike 1720 g: Vesi, lihaliemi (vesi, naudan Lue lisää
Kokkikartanon isoissa lihapullissa on reilusti Snellmanin kotimaista naudan- ja sianlihaa sekä tuoretta sipulia. Kastike on valmistettu aitoon, luista keiteltyyn lihaliemeen ja saateltu täyteläiseksi suomalaisella kermalla.
Ainesosaluettelo
Kermakastike 1720 g: Vesi, lihaliemi (vesi, naudan luut, naudanliha, sipuli, mausteet (mustapippuri, maustepippuri, laakerinlehti), suola), suomalianen KERMA, tuore sipuli, VEHNÄJAUHO, suomalainen VOI, tomaattisose, rapsiöljy, jodioitu suola, karamellisoitu sokerisiirappi, mauste-, musta- ja valkopippuri, laakerinlehti. Lihapullat 1480 g: Snellmanin naudan- ja sianliha 87 % (Suomi), tuore sipuli, korppujauho (VEHNÄJAUHO, suola, hiiva), vesi, KANANMUNA, suomalainen KERMA, suola, mausteet (musta-, mauste- ja valkopippuri), rypsiöljy.
Allergeenit
Sisältää: Muna, Vehnä, Maito , Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Porsaanliha, Naudanliha
Käyttö-/valmistusohje
Uunissa omassa vuoassa 175°C 40-50 min