Kokkikartanolla miettiin että miten saadaan tehtyä pastaan parempi rakenne, joten uudistettiin tätäkin suosikkiruokaa. Kastikkeessa on runsaasti pinaattia ja feta on aitoa kreikkalaista, mutta nyt täysin laktoositonta. Keravalainen feta-pinaattipasta on kasvisherkku, jossa on käytetty runsaasti pinaattia, papuja ja aitoa kreikkalaista fetaa.Lue lisää
Kokkikartanolla miettiin että miten saadaan tehtyä pastaan parempi rakenne, joten uudistettiin tätäkin suosikkiruokaa. Kastikkeessa on runsaasti pinaattia ja feta on aitoa kreikkalaista, mutta nyt täysin laktoositonta. Keravalainen feta-pinaattipasta on kasvisherkku, jossa on käytetty runsaasti pinaattia, papuja ja aitoa kreikkalaista fetaa. Se sopii hyvin lisukkeeksi, vaikkapa grilliruualle, tai syötäväksi ihan sellaisenaan.
Ainesosaluettelo
Vesi, suomalainen KERMA, fetajuusto 15 % (LAMPAAN- ja VUOHENMAITO (Kreikka), suola), pasta (Eu) (DURUMVEHNÄJAUHO*, vesi), pinaatti 11 % (Eu), vihreä papu, sipuli, peruna- ja maissitärkkelys, suomalainen VOI, jodioitu suola, sitruunankuori, mustapippuri, valkosipuli, muskotti.
Allergeenit
Sisältää: Maito , Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä
Saattaa sisältää: Soijapavut, Sinappi
Käyttö-/valmistusohje
Mikrossa (750 W) 2-3 min. Leikkaa kalvon kulma auki tai poista se kokonaan ennen mikrossa lämmittämistä. Uunissa 175 ° C, 20 min. Poista kalvo ja lämmitä ateria omassa vuoassaan.
Säilytysohje
+2 - +6 °C