Meidän bolognesekastike on tehty Snellmanin suomalaisesta naudanlihasta ja sopii moneen makuun. Sopii perinteisesti pastan kanssa tarjottavaksi, mutta myös vaikkapa pizzaan, pastavuokaruokiin, uuniperunan täytteeseen, lasagneen, tortillatäytteeseen ja tomaattiseen jauhelihakeittoon.
Ainesosaluettelo
Snellmanin Lue lisää
Meidän bolognesekastike on tehty Snellmanin suomalaisesta naudanlihasta ja sopii moneen makuun. Sopii perinteisesti pastan kanssa tarjottavaksi, mutta myös vaikkapa pizzaan, pastavuokaruokiin, uuniperunan täytteeseen, lasagneen, tortillatäytteeseen ja tomaattiseen jauhelihakeittoon.
Ainesosaluettelo
Snellmanin naudanliha 30 % (Suomi), tomaattimurska, vesi, sipuli, tomaattisose, porkkana, SELLERI, HEINZ tomaattiketsuppi (tomaatti, viinietikka, sokeri, suola, mauste- ja yrttiuute (sis. SELLERI), mausteet), valkosipuli, jodioitu suola, muunneltu vahamaissitärkkelys (E1422), mausteet (paprika, oregano, chili, juustokumina, habanero, kumina, mustapippuri, timjami).
Allergeenit
Sisältää: Selleri
Käyttö-/valmistusohje
Kuumenna pakkauksessaan höyrykeitossa 100 °C n. 20 minuuttia tai tyhjennä kattilaan ja kuumenna
Säilytysohje
+2 - +6 °C