Kokkikartanon kirjolohikiusauksen tärkeimmät raaka-aineet ovat suomalainen peruna ja kirjolohi. Siksi niiden kanssa ollaan tarkkana. Kiusauksen teko alkaa perunoiden ja sipulin pilkkomisella. Sitten kirjolohet fileoidaan ja leikataan ne reilun kokoisiksi kuutioiksi. Sen jälkeen perunat, sipulit, kirjolohikuutiot ja mausteet sekoitetaan keskenään.Lue lisää
Kokkikartanon kirjolohikiusauksen tärkeimmät raaka-aineet ovat suomalainen peruna ja kirjolohi. Siksi niiden kanssa ollaan tarkkana. Kiusauksen teko alkaa perunoiden ja sipulin pilkkomisella. Sitten kirjolohet fileoidaan ja leikataan ne reilun kokoisiksi kuutioiksi. Sen jälkeen perunat, sipulit, kirjolohikuutiot ja mausteet sekoitetaan keskenään. Laitetaan mukaan vielä tuoretta tilliä ja reilusti suomalaista kermaa ja kypsennetään.
Ainesosaluettelo
Peruna (Suomi), suomalainen KERMA, KIRJOLOHI 15 % (Suomi), sipuli, suomalainen VOI, jodioitu suola, tilli, maissitärkkelys. "Saattaa sisältää ruotoja".
Allergeenit
Sisältää: Kala, Maissi, Maito
Käyttö-/valmistusohje
Lämmitys höyrykeitossa 90 °C 15 - 20 min tai uunissa, poista kalvo 170°C 30 - 40 min