Roux suurusteet ovat perinteisiä vehnäjauhopohjaisia suurusteita keitoille ja kastikkeille.
Ainesosaluettelo
VEHNÄJAUHO, palmurasva, väri (ammoniummenetelmän sokerikulööri). Saattaa sisältää RUISTA, OHRAA ja KAURAA.
Allergeenit
Sisältää: Vehnä, Lue lisää
Roux suurusteet ovat perinteisiä vehnäjauhopohjaisia suurusteita keitoille ja kastikkeille.
Ainesosaluettelo
VEHNÄJAUHO, palmurasva, väri (ammoniummenetelmän sokerikulööri). Saattaa sisältää RUISTA, OHRAA ja KAURAA.
Allergeenit
Sisältää: Vehnä, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet
Saattaa sisältää: Ruis, Ohra, Kaura
Käyttö-/valmistusohje
Kiehauta neste. Lisää roux suuruste (keittoihin 60-80 g/l, kastikkeisiin 90-100g/l). Sekoita ja keitä 5 minuuttia. Annostusta voi muuttaa halutun rakenteen saavuttamiseksi.
Säilytysohje
Säilytys: Kuivassa ja huoneenlämmössä. Sulje kansi kunnolla käytön jälkeen.