Monikäyttöiset kastikeainekset sopivat lisäkekastikkeeksi, mutta myös vuokaruokien liemeksi, patoihin ja kuorrutuskastikkeiksi. Kastikkeet kestävät hyvin kuumennuksen, jäähdytyksen ja lämpösäilytyksen.
Ainesosaluettelo
Sokeri, maltodekstriini, muunnettu tärkkelys, riisijauho, Lue lisää
Monikäyttöiset kastikeainekset sopivat lisäkekastikkeeksi, mutta myös vuokaruokien liemeksi, patoihin ja kuorrutuskastikkeiksi. Kastikkeet kestävät hyvin kuumennuksen, jäähdytyksen ja lämpösäilytyksen.
Ainesosaluettelo
Sokeri, maltodekstriini, muunnettu tärkkelys, riisijauho, suola, keltasipuli 7,0%, väri (E 150c), punasipuli 4,6%, aromi, palmurasva, hiivauute, mausteet (mm. SINAPINSIEMEN, valkosipuli, paprika, valkopippuri, cayennepippuri, neilikka), auringonkukkaöljy, appelsiininkuori, happo (sitruunahappo), laakerinlehti.
Allergeenit
Sisältää: Sinappi
Käyttö-/valmistusohje
Kiehauta vesi ja lisää kuivat raaka-aineet. Anna kastikkeen kiehua 2 minuuttia samalla sekoittaen.
Säilytysohje
Säilytys: Kuivassa huoneenlämmössä.