Knorr Keittopohjat ovat laktoosittomia, gluteenittomia eikä niissä ole lisättyä natriumglutamaattia - siksi ne sopivat jokaiselle ruokailijalle. Kokeile esim. pasta- ja risottoruokien pohjana.
Ainesosaluettelo
Palmurasva, muunnettu tärkkelys, maltodekstriini, jauho (VEHNÄ, riisi) Lue lisää
Knorr Keittopohjat ovat laktoosittomia, gluteenittomia eikä niissä ole lisättyä natriumglutamaattia - siksi ne sopivat jokaiselle ruokailijalle. Kokeile esim. pasta- ja risottoruokien pohjana.
Ainesosaluettelo
Palmurasva, muunnettu tärkkelys, maltodekstriini, jauho (VEHNÄ, riisi) suola, purjosipuli 5,5 %, sokeri, LAKTOOSI, hiivauute, auringonkukkaöljy, perunatärkkelys, peruna, kevätsipuli 2,5 %, MAITOPROTEIINI, sipulijauhe, aromi, sitruunamehujauhe, valkopippuri, kurkuma, pinaattijauhe. Saattaa sisältää kananmunaa, selleriä, sinappia ja soijaa.
Allergeenit
Sisältää: Maito , Vehnä, Laktoosi, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet
Saattaa sisältää: Muna, Selleri, Soijapavut, Sinappi
Käyttö-/valmistusohje
Sekoita keittoaines kiehuvaan veteen. Anna keiton kiehua hiljalleen 5 minuuttia samalla sekoittaen. Jos et käytä koko pakkauksen sisältöä kerralla, varmista, että kuiva-ainekset ovat hyvin sekoittuneet ennen käyttöä.
Säilytysohje
Kuivassa huoneenlämmössä.