Soocin liemet tehdään alusta alkaen perinteisesti. Luut ja juurekset paahdetaan uunissa, jonka jälkeen niitä keitellään pitkään ja hartaasti isoissa kattiloissa. Soocin liemet ja kastikepohjat on valmistettu tuoreista lähiseudun raaka-aineista.
Ainesosaluettelo
Vesi, laktoositon Lue lisää
Soocin liemet tehdään alusta alkaen perinteisesti. Luut ja juurekset paahdetaan uunissa, jonka jälkeen niitä keitellään pitkään ja hartaasti isoissa kattiloissa. Soocin liemet ja kastikepohjat on valmistettu tuoreista lähiseudun raaka-aineista.
Ainesosaluettelo
Vesi, laktoositon KERMA 29%, MAITOkastikepohja (modifioitu vahamaissitärkkelys E1422), aromit (umami, KERMA, MAITO), jodioitu suola, stabilointiaineet (E415), mausteet (sienijauhe)), laktoositon sulateJUUSTO (JUUSTO, vesi, KERMA, emulgointiaine (E452, E339, E331)).
Allergeenit
Sisältää: Maito
Säilytysohje
Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna 3-4 päivää +4°C:ssa.