Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi hunaja on ohut, fileestä valmistettu pihvi. Makua pihveille antaa klassikko, Kariniemen hunajamarinadi. Minuuttipihvi sopii moniin kanaruokiin, esimerkiksi pasta-annoksiin, salaatteihin ja on herkullinen myös grillattuna. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.Lue lisää
Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi hunaja on ohut, fileestä valmistettu pihvi. Makua pihveille antaa klassikko, Kariniemen hunajamarinadi. Minuuttipihvi sopii moniin kanaruokiin, esimerkiksi pasta-annoksiin, salaatteihin ja on herkullinen myös grillattuna. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.
Ainesosaluettelo
suomalainen broilerinfilee (72 %), vesi, rypsiöljy, hunaja-väkiviinaetikka (hunaja 0,7 %), sokeri, maltodekstriini, jodioitu suola, mineraalisuola (kaliumkloridi, aromit), mausteet (mm.mustapippuri, paprika, kurkuma, valkosipuli), kasvikuitu (psyllium, herne), aromit, sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi).
Käyttö-/valmistusohje
Ota rasia huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Paista pihvit kypsäksi kuumalla paistinpannulla tilkassa öljyä tai grillissä molemmin puolin yhteensä 5 - 10 min.
Valmistus: Ota rasia huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Paista pihvit kypsäksi kuumalla paistinpannulla tilkassa öljyä tai grillissä molemmin puolin yhteensä 3 - 5 min.
Säilytysohje
+ 4 °C (max + 6 °C)