Kariniemen Kananpojan suomalaista kypsää käyttövalmista broilerinlihaa pehmeässä hunajamarinadissa. Tästä saat esimerkiksi kädenkäänteessä maukkaan kastikkeen lounaalle.
Ainesosaluettelo
suomalainen broilerinfilee, rypsiöljy, vesi, hunaja-omenaviinietikka, jodioitu suola, Lue lisää
Kariniemen Kananpojan suomalaista kypsää käyttövalmista broilerinlihaa pehmeässä hunajamarinadissa. Tästä saat esimerkiksi kädenkäänteessä maukkaan kastikkeen lounaalle.
Ainesosaluettelo
suomalainen broilerinfilee, rypsiöljy, vesi, hunaja-omenaviinietikka, jodioitu suola, dekstroosi, sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi, muunnettu maissitärkkelys), mausteet (mm. mustapippuri, paprika, korianteri, juustokumina, inkivääri, valkosipuli, maustepippuri, cayenne, neilikka), aromit (kurkuma, kerma, sipuli), happamuudensäätöaine (sitruunahappo).
Käyttö-/valmistusohje
Vesihaude 90 °C 20 min. Yhdistelmäuuni (höyry) 90 °C 20 - 30 min. Painekeittokaappi 90 °C 20 - 30 min.
Vesihaude 90 °C 20 min. Yhdistelmäuuni (höyry) 90 °C 20 - 30 min. Painekeittokaappi 90 °C 20 - 30 min
Säilytysohje
Säilytys alle + 6 °C