Kariniemen Kananpojan paistisuikale koko perheen suosikkimaulla, Kariniemen hunajalla. Paistisuikaleella saa helposti maukasta arkiruokaa ja se sopii monenlaisiin kanaruokiin, esimerkiksi kastikkeisiin, patoihin ja laatikoihin. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.Lue lisää
Kariniemen Kananpojan paistisuikale koko perheen suosikkimaulla, Kariniemen hunajalla. Paistisuikaleella saa helposti maukasta arkiruokaa ja se sopii monenlaisiin kanaruokiin, esimerkiksi kastikkeisiin, patoihin ja laatikoihin. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.
Ainesosaluettelo
suomalainen broilerin reisiliha (72%), vesi, rypsiöljy, hunaja-väkiviinaetikka (hunaja 0,6%), jodioitu suola, sokeri, aromit, maissimaltodekstriini, mausteet (mm. mustapippuri, paprika, valkosipuli), kasvikuitu (psyllium, herne), sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi).
Käyttö-/valmistusohje
Ota rasia huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Paista suikaleet kypsäksi kuumalla paistinpannulla tilkassa öljyä n.10 min välillä käännellen.
Ota rasia huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Paista suikaleet kypsäksi kuumalla paistinpannulla tilkassa öljyä n.10 min välillä käännellen.
Säilytysohje
+ 4 °C (max + 6 °C)