Kariniemen Kananpojan Liekkisiivet tulisemman naposteltavan ystävälle. Herkulliset napostelusiivet kypsyvät kätevästi uunissa, grillissä tai airfryerilla. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.
Ainesosaluettelo
suomalainen broilerin siipipala (90 %), vesi, dekstroosi, jodioitu suola, mausteet (mm.Lue lisää
Kariniemen Kananpojan Liekkisiivet tulisemman naposteltavan ystävälle. Herkulliset napostelusiivet kypsyvät kätevästi uunissa, grillissä tai airfryerilla. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.
Ainesosaluettelo
suomalainen broilerin siipipala (90 %), vesi, dekstroosi, jodioitu suola, mausteet (mm.cayenne, mustapippuri), säilöntäaineet (E262, maitohappo, kalsiumlaktaatti), mineraalisuola(kaliumkloridi, aromit), aromit, kasvikuitu (psyllium, herne), sakeuttamisaine (ksantaanikumi).
Käyttö-/valmistusohje
Ota tuote huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Valmista siipipalat uunissa 225-250 °C n. 30 min, grillissä miedolla lämmöllä 20-30 min tai airfryerissa 180 °C n. 20 min, kunnes ovat kypsiä.
Ota tuote huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Grillissä: Grillaa siipipaloja miedolla lämmöllä 20 - 30 min, kunnes ne ovat kypsiä. Uunissa: Kypsennä palat uunissa 225 - 250 °C n. 30 min.
Säilytysohje
+ 4 °C (max + 6 °C)